Рожден ден на ДГ "Смехорани"

 

На 28.05.2024 г. Детска градина "Смехорани" празнува своя 60-ти рожден ден с "Весел карнавал", събрал в красивия слънчев двор всички малки и големи смехорани!

Музика, песни, танци, игри, забавление и настроение!
 
 
 
 
 
 
 
 

Футболен турнир в ДГ "Смехорани"

 

 

В двора на детската градина се проведе традиционния турнир по футбол, където малките футболисти демонстрираха майсторство и техника, научени от своите треньори Стоян Чешмеджиев и Огнян Николов. Мажоретките на ДГ "Смехорани" подкрепяха активно всички участници. Големи емоции предизвика и включването на родителите във футболния двубой. Децата получиха грамоти за отлично представяне и силни аплодисменти от публиката.

 

 

 

 

 

Награда от Национален конкурс

 

 

Поздравления за таланта на Ая Ахмедова, от IV група на ДГ "Смехорани", чиято рисунка " Приятели" бе отличена с грамота за първо място на ХVІІІ Национален конкурс за литературни творби и рисунки „България в сърцата и мечтите ни“. Конкурсът, който дава възможност за изява на детското творчество, се организира от НЧ “Боян Пенев – 1949 г.”, ЦДГ № 25 “Братя Грим” и ЦДГ № 32 “Дружба”.

 

 

 

 

 

Участие в Национален мажоретен фестивал

 

 

Отлично представяне на красивите момичета от ДГ "Смехорани" на Националния фестивал на мажоретния танц "Мадарски конник", който се проведе на 11.05 с Дефиле и на 12.05. с участие в състезателната програма в Зала Арена, Шумен. Децата бяха наградени с медали, грамота и купа за своето впечатляващо представяне.

 

 

 

 

 

Участие във Великденски Арт- празник

 

 

Деца от детската градина, под ръководството на художничката М. Петкова се включиха във Великденския Арт празник, организиран от Общинския младежки дом, Шумен, в изложба с арт творби. Те бяха наградени с грамоти за отлично представяне на своите великденски произведения.