Честит първи учебен ден!

 

 

Честит празник! Честит първи учебен ден! Нека тази учебна година бъде за всички здрава, успешна и ползотворна!
 
Добре дошли, дечица мили,
като птички лекокрили!
Посрещаме ви с песни и игри,
растете умни и добри!
Радвайте ни всеки час
и нека детството е винаги с вас!
Бъдете весели, игриви
любознателни и все щастливи!
 
На добър час!
 
 
 
 
 
 

Иновативна сензорна пътека

 

Децата от детска градина "Смехорани" вече се радват на иновативна сензорна пътека!
Създаването на екологично и безопасно образователно пространство на открито осигурява възможност децата да бъдат по близо до природата и да опознават различните й елементи- форми, цвят, текстура... Стъпвайки върху различните повърхности децата развиват и подобряват своите сетивни възприятия, координация, мускулатура, увереност и концентрация, фината и обща моторика.
Сензорната пътека е изградена с голяма любов от педагогическия ни екип и с любезното съдействие на г-н Самуил Илиев, наш родител, на когото от сърце благодарим! Иновативната сензорна пътека чудесно допълва изградените еко кътове в прекрасния ни озеленен двор и децата с удоволствие се движат по нея.
 
 
 
 
 
 

Турнир по футбол

 

 

Футболният турнир с деца и родители предизвика силни вълнения и емоции у всички присъстващи. Благодарим на домакина ни II ОУ "Д-р П. Берон", гр. Шумен за предоставяне на салон за провеждането му, в лицето на директора П. Павлов, на треньорите- Огнян Николов и Стоян Чешмеджиев! Благодарим и на всички родители за активното им участие и съпричасност към дейността на детската градина!

 

 

 

 

 

Честит 24 май

 

 

 

 

 

STEM Педагогическа квалификация с д-р Ангел Ангелов