Баба Марта

 

 

   С весело настроение, много песни, танци и стихотворения децата от детската градина посрещнаха милата Баба Марта. А тя, усмихната и приветлива, поздрави децата, разказа им легенди, игра с тях, а и им подари мартенички за здраве и сила!

   Екипът на ДГ "Смехорани" поздравява всички деца и техните семейства с настъпващия празник "Баба Марта" и им пожелава пролетни усмивки, слънчеви дни, здраве, щастие и благоденствие!

 

 

 

Бабинден

 

   Днес, на Бабинден, децата поздравиха своите баби. Благодарим на всички от тях, които успяха да намерят време и да споделят с нас хубавия празник! Пожелаваме им да са здрави, все така усмихнати и всеотдайни!

 

Дядо Коледа

 

 

   Дядо Коледа пристигна и в нашата детска градина. Децата бяха щастливи да видят дългоочаквания гост и да получат заръчаните подаръци, защото бяха мноого послушни през изминалата година!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коледен базар

 

От 9.XII.2019 г. детската градина отвори врати за ежегодния Коледен базар на коледни изделия, изработени от сръчните ръце на децата и техните родители. Благодарим на всички, които помогнаха Коледния дух да заблести при нас! 

 

 

 

 

Празнуване на именните дни

 

 

   Празнуването на именните дни на групите в нашата детска градина се превърна в традиция и своеобразен празник за деца и родители. В периода 25-29.11.2019 г. се проведоха именните дни във всяка група. Те бяха свързани с инициативата на ДГ "Смехорани" - "Час на родителя", където родителите се включват в мероприятията на детската градина и са партньори в дейностите с децата.