Новата учебна година се откри с тържествен ритуал в детската градина.

Нека да бъде здрава, ползотворна и успешна за всички! На добър час!

 

 

 

 

   Честит Празник на детето! Нека пожелаем на нашите деца най- вече здраве и да имат Детство пълно със игри и безгрижни дни, Детство пълно със щастие и смях, Детство пълно с приключения и приятели добри! Днес,1 юни, е и първият ден от възобновяване дейността на детската градина, в условия на извънредна епидемиологична ситуация. Посрещането на децата започна с измерване на телесната температура от медицинския специалист и разговор в групата за тяхната безопасност, опазване на здравето и защита, а по- късно в двора клоунът Румби ( г-жа Р. Борисова) се погрижи за веселото отпразнуване на любимия детски празник!

 

Баба Марта

 

 

   С весело настроение, много песни, танци и стихотворения децата от детската градина посрещнаха милата Баба Марта. А тя, усмихната и приветлива, поздрави децата, разказа им легенди, игра с тях, а и им подари мартенички за здраве и сила!

   Екипът на ДГ "Смехорани" поздравява всички деца и техните семейства с настъпващия празник "Баба Марта" и им пожелава пролетни усмивки, слънчеви дни, здраве, щастие и благоденствие!

 

 

 

Бабинден

 

   Днес, на Бабинден, децата поздравиха своите баби. Благодарим на всички от тях, които успяха да намерят време и да споделят с нас хубавия празник! Пожелаваме им да са здрави, все така усмихнати и всеотдайни!

 

Дядо Коледа

 

 

   Дядо Коледа пристигна и в нашата детска градина. Децата бяха щастливи да видят дългоочаквания гост и да получат заръчаните подаръци, защото бяха мноого послушни през изминалата година!