Новата учебна година бе открита с тържествен ритуал по вдигане знамето на Р. България и посрещане на новоприетите деца от I група "Пинко". Празникът за първия учебен ден бе изпъстрен с песни, стихове, танци и весело настроение.
Пожелаваме на всички деца "На добър час", а учебната година да е успешна и изпълнена с постижения и усмивки!
 
 
 
 
 

Награди за участие в конкурси

 

 

Малките таланти от детската градина се изявиха с рисунки в XII-ти конкурс с международно участие "Българската народна приказка в картина" и в XVI-ти Национален конкурс " България в сърцата и мечтите ни". Г-жа Румяна Русева, директор на ДГ "Смехорани", поздрави децата и им връчи грамота и диплом за тяхната творческа изява. Поздравление бе отправено и към г-жа Мариана Петкова, преподавател по Изобразително изкуство в детската градина и спомогнал за развитие на детските таланти.

 

 

Ден на детето

 

За 1 юни- Денят на детето, ДГ"Смехорани" зарадва децата с весел празник и Парад на хвърчилата! Детството е магия, най- вълшебна приказка!
Нека съхраним щастливите усмивки на нашите деца, веселия детски смях, безгрижното им детство; нека над тях небето да е винаги спокойно, а мечтите им се реят като пъстри хвърчила! Честит празник!
 
 
             
 
 
       
 
         
 
         
 
         
 
           
 
      
 
 
 

Годишен концерт

 

 

С тържествен ритуал, под звуците на марша, Випуск 2022 предаде знамето на детската градина на Випуск 2023, за да го пазят и с гордост да го развяват.

Децата от трите групи: "БонБон", "Плодчета" и "Мечо Пух" поздравиха със своите изпълнения малките абитуриенти и приповдигнаха настроението с уменията си. А бъдещите първокласници от група "Пинко" показаха много музикално- танцови умения и получиха заслужени аплодисменти от многобройните гости на празничния концерт.

Този ден, освен ден на Випуск 2015, може да се нарече и Ден на благодарността в ДГ "Смехорани": родители- учители- деца, си разменяха думи на благодарност с искрено вълнение.

Директорът на ДГ "Смехорани", г-жа Румяна Русева, с умиление сподели: 

- "Днес е много вълнуващ и тържествен ден, ден не само на празнуване, но и за равносметка. Спокойни сме, защото сме уверени, че сме научили децата на най-важните житейски уроци...", и им пожела "НА ДОБЪР ЧАС!"

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 май

 

Русе ще отбележи 24 май с празнична програма | Община Русе

 

24 май- най-светлият, най-българският ден- празник на духовност, традиция, достойнство! Честит да ни е!